WELCOME to K's Ceramic Gallery

WELCOME to K's Ceramic Gallery

2011年7月17日日曜日

吉野葛で栗水羊羹-Arrowroot Jelly


思いっきり賞味期限切れ
本葛と冷凍庫の昨秋の栗

蕎麦蜂蜜+甜菜糖+塩+葛+水
適当、に加えて練り上げ型に

Mizu-Yokan is classic summer sweets.
Ingredients:
water+powdered arrowroot from Yoshino, Nara
buckwheat honey+beet sugar from Hokkaido+sea salt
chestnuts collected last fall




冷やしてレトロな角皿に
染め付けの筆跡柔らかい
古びて古びてなお、いい

Cooled "Yokan" in an old plate.

2010-07-16

=====Ceramics Class & Gallery======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?

0 件のコメント:

コメントを投稿