WELCOME to K's Ceramic Gallery
2011年3月10日木曜日
クラムチャウダ-Chowder in Sumi-e Bowl
ロールキャベツのスープ
あさりの味噌汁残ってた
んで、+人参+椎茸+馬鈴薯+玉葱+
ホワイトソース(白菜+地粉+牛乳)
はじめて食べたのは、たしか
French Quarter/New Orleans
ま、まさか隠し味、味噌/トマト
How do I spice up my leftover soups
---clam miso soup /tomato soup?
I was sure these would become clam chowder by
adding vegetables (potato/carrot/onion) and white sauce.
my ceramic pieces: tebineri(hand-pinched)
tea bowl : 12cmx9cm
-------- 焼成を重ねたら、墨絵のよう
spoon: 手のひらで、しっかりにぎる匙
2009-12-28
=====●Ceramics Class & Gallery●======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?
登録:
コメントの投稿 (Atom)
0 件のコメント:
コメントを投稿