WELCOME to K's Ceramic Gallery
2010年9月29日水曜日
貝柱のカルパッチョにトマトソース-Fresh Scallop Salad
牛ヒレ肉の生、では、
ありませんが
刺身サラダをCarpaccioと呼んでます
ほうれん草の根元のちびっこ葉・彩りに
ほたての貝柱・人参・キャベツ・塩抜きしたくらげ
・自家粗トマトソース少々・ピーマンを盛り、
素焼のりをもみドレッシング
(出汁醤油+黒酢+胡椒+みりん+ワサビ
+古式濾過なたね油)をかけて、しゃきしゃきっ!
They say'carpaccio'is an Italian hors d'oeuvre dish
of raw beef sliced thinlyand served with sauce, but
now they use fresh fish, too.
I call 'salad with fresh fish'' karupaccho'.
I added some homemade tomato sauce to soy-sauce dressing for a change.
=====●Ceramics Class & Gallery●======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?
登録:
コメントの投稿 (Atom)
0 件のコメント:
コメントを投稿