WELCOME to K's Ceramic Gallery

WELCOME to K's Ceramic Gallery

2010年9月21日火曜日

合いますねぇ・豚ネギとマッカロニ-Millerighe with Negi/Leek


太い白ネギを、さてトロリといただく、
には牛肉で巻く?豚肉と炒める?
ごはんのおかずと思っていたがとつぜん、
パスタがひらめいた
ぶつ切り+縦にスライスしたネギを、先に、
それから豚肉を加え、炒める味は、そうだなぁ....
ハバネロ酢+バルサミコ酢+酒+醤油+ケチャップ
+ハーブミックス
ほどよく茹だったミッレリーゲ
(ぎざぎざのショートマカロニ)と、和える

Firstly I wanted to eat'Negi or Leek'.Roll with beef?
No. Stir-fry with'pork'? Yes.
What about'pasta' instead of rice?
For seasoning--balsamic/habanero vinegar, soy sauce,
mixed herbs, tomato ketchup, and sake.
This combination went unexpectedly well.

太いマカロニは、「We Will Rock You」(March 2008)を連想させる。
ロンドンで、劇場にはいる前に食べた、もろにケチャップ味のあれは
ツイストマカロニだったか?
I always recall the macaroni I ate in London just before entering the Dominion Theatre.

2008-12-28

0 件のコメント:

コメントを投稿