WELCOME to K's Ceramic Gallery
2011年2月18日金曜日
「味噌」グラタン-Miso Gratin
にわかに「国産」「無添加」
だから「安心」だというのか
いいつつ、まんまと思うつぼ
信州の甘めの粗い白味噌
合うんだよね、牛乳と!
Gratin dish:design 'Sanma or Pacific saury' fish bone 8cmx20cm
I knew 'miso', fermented soy bean paste, goes very well with dairy products.
Firstly saute chopped cabbage, sprinkle flour and add milk and water
to make thin white sauce.
Add 'tofu' or soy bean curd, fresh scallop, spinach, shiitake mushroom.
Season with 'miso' and pepper, and thicken the sauce.
Put it into a gratin dish and bake.
2009-11-18
=====●Ceramics Class & Gallery●======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?
登録:
コメントの投稿 (Atom)
0 件のコメント:
コメントを投稿