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「カリパリモッチリ」たまらなく
ピザに続いて、ライ麦パン焼いた
ここには都市ガスがないから
ガスオーブンやむなく手放し
電気オーブンの軟弱「窯のび」
がまんしてた、が、やっぱ直火
炎立たなくなったの見計らって
I let the fire die down to coals in the stove
and place a rye dough inside of it.
Making bread is an all day affair.
Now I see how much I depend on new technology.
There's no "heat controller."
I just keep watching.
サラダボウル:「水すくう手」
A farmhouse rye bread in my salad bowl
Recipe
強力粉 200g
ライ麦粉100g
yeast 2 tsp
ぬるま湯200cc
海塩 1 tsp
きび砂糖1 tsp
=====●Ceramics Class & Gallery●======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?
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