
魚屋さんで、トロブツみつけた
ごはん炊けたら、かるくすし酢
ワカメ、胡瓜、林檎、ブロッコリーの芽
ツマ大根、ワサビ、庭の山椒が香り立つ
TORO, cut from the tuna's belly, on
a bowl of vinegared rice---served with
wakame seaweed, apple, broccoli sprouts,
wasabi horseradish, cucumber, shredded daikon.
Don't forget 'sansho' leaves picked from the garden,
that create a pleasant tingling sensation in the mouth.
鉢 bowl:銅釉+土石釉 copper/locally collected rock glazes
きれいなトルコブルーが、くすんだ感じ、好き
二度焼成したが、まんなかが、縮れてしまった
2010-05-21
=====●Ceramics Class & Gallery●======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?
0 件のコメント:
コメントを投稿