WELCOME to K's Ceramic Gallery

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2011年3月10日木曜日

クラムチャウダ-Chowder in Sumi-e Bowl


ロールキャベツのスープ
あさりの味噌汁残ってた
んで、+人参+椎茸+馬鈴薯+玉葱+
ホワイトソース(白菜+地粉+牛乳)

はじめて食べたのは、たしか
French Quarter/New Orleans
ま、まさか隠し味、味噌/トマト

How do I spice up my leftover soups
---clam miso soup /tomato soup?
I was sure these would become clam chowder by
adding vegetables (potato/carrot/onion) and white sauce.





my ceramic pieces: tebineri(hand-pinched)
tea bowl : 12cmx9cm  
-------- 焼成を重ねたら、墨絵のよう
spoon: 手のひらで、しっかりにぎる匙

2009-12-28

=====Ceramics Class & Gallery======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?

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