WELCOME to K's Ceramic Gallery

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2010年11月27日土曜日

夏の重ね焼き-Mille-Feuille Style


1.茄子を食べやすく切って炒め、
 グラタン皿に平らに並べる
2.豆腐を薄切りして茹で、のせる
3.豚ミンチを豆板醤とニンニク醤油で炒め、のせる
4.皿を傾け、豆腐から出た水分をとる(これはスープに)
5.薄切りチーズのせ、オーブントースターでとろっと焼く

Stir fry chopped eggplant (the bottom)
Boil tofu and drain(second layer)
Stir fry minced pork and add pickled garlic soy sauce
and tobanjan, or spicy bean paste.(third)
Remove excess water(this can be added to soup)
Put a sliced cheese on top and cook until it melts.

森の夏の夕暮れは
あったかい冷や奴

2009-06-30

=====Ceramics Class & Gallery======
河口湖畔の森の K's 工房 で、思いのままに・土を・カタチにしませんか?

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